Skip to main content

Om verdrinkingsgevaar te voorkomen, ontwikkelde Bjorn Mens een handige zwembadomheining in inox. Deze zwembadomheining van 70 centimeter hoog plaats je eenvoudig rond je zwembad. De omheining is voldoende zwaar zodat kleine kinderen onmogelijk aan het zwemwater geraken, toch blijven de modules voldoende licht zodat je ze eenvoudig zelf geheel of deels kan omzetten wanneer je een plonsje wilt wagen.

Interesse in een veilige zwembadomheining? Mail de afmetingen van je zwembad naar info@bjornmens.be. Vervolgens ontvang je een all-in prijs voor een stijlvolle zwembadomheining in inox, inclusief levering ter plaatse. Wanneer je de omheining later niet meer nodig hebt, kan je deze opnieuw verkopen. De omheining corrodeert niet.

Bjorn Mens kwam op het idee van zijn verplaatsbare zwembadomheining in inox toen hij zelf een oplossing zocht om zijn privézwembad te beveiligen. Hij was er als de dood voor dat één moment van onoplettendheid fataal zou zijn voor zijn zoontje Lander.

Als specialist in las- en constructiewerken ontwikkelde hij een stijlvolle zwembadomheining in inox. Deze kan eenvoudig rond het zwembad geplaatst worden, zonder boorwerken. Je hoeft je kostbare natuursteen rond je zwembad dus niet te beschadigen om de zwembadomheining te (ver)plaatsen. Er moet niets gemonteerd worden. Je plaatst de losse onderdelen van de zwembadomheining gewoon tegen elkaar én vormt zo een beveiligd vierkant rond je zwembad.

Zwembadomheining rond jouw zwembad?

De zwembadomheining van Bjorn Mens is eenvoudig, maar toch geniaal. De omheining is gemaakt van inox, waardoor deze nooit roest. Dit betekent dat je de zwembadomheining enkele jaren later – wanneer de kinderen of kleinkinderen voldoende groot zijn – opnieuw kan verkopen voor vrijwel de nieuwprijs. Je beschermt dus je kinderen of kleinkinderen, terwijl je achteraf de kosten grotendeels kan recupereren. Trouwens, wat is de prijs van veiligheid?

Op basis van de afmetingen van jouw zwembad werkt Bjorn Mens een ideale opstelling uit met verschillende modules. Deze kan je eenvoudig tegen elkaar plaatsen, zonder boren of monteren. Wanneer je bijvoorbeeld een poolparty hebt, dan zet je de volledige zwembadomheining snel aan de kant.

De zwembadomheining wordt vier tot acht weken na de bestelling bij je thuis geleverd.

Een prijs weten voor een verplaatsbare zwembadomheining rond jouw zwembad?

ENKELE OMHEININGEN OP MAAT