Skip to main content

Het team van Bjorn Mens maakt én plaatst alle mogelijke stalen trappen. Aangezien wij 100% maatwerk garanderen, maken wij zowel stijlvolle trappen voor woningen als functionele trappen voor industriële omgevingen. Vertrouw naast de trap ook op ons vakmanschap voor de bijhorende leuningen en balustrades.

Voor welke stalen trappen kan je Bjorn Mens inschakelen?

Ons team van fotolassers én een eigen technisch ontwerper maken elke trap in (gelakt) staal, al of niet in combinatie met andere materiaalsoorten zoals hout of glas.

Wanneer een stalen trap technisch kan gemaakt worden, dan klaren wij de klus. Dankzij de creativiteit van onze ontwerper én het vakmanschap van onze fotolassers geniet je van een ongeziene stijl- en vormvrijheid.

Wij maken en monteren de exclusieve trap waarvan jij droomt, perfect passend in de beschikbare ruimte.

ENKELE TRAPPEN OP MAAT

Hoe komt jouw droomtrap tot stand?

Wij begeleiden je van A tot Z.

Tijdens een kennismaking met onze ontwerper en technisch tekenaar bespreken we jouw wensen en verlangens.

  1. Aan de hand van de indicatieve maten – al dan niet afgeleid van een plan van de ruimte – ontvang je een schetsontwerp én een gedetailleerde prijsofferte.
  2. Vooraleer jouw droomtrap wordt gemaakt, komen we langs voor een gedetailleerde opmeting.
  3. Onze fotolassers maken jouw trap op basis van de uitgewerkte technische tekeningen.
  4. We komen langs voor een perfecte plaatsing én afwerking.

Moet er nog een trapgat uitgezaagd worden?

Naast las- en constructiewerken telt onze firma de pijler ‘Betonboringen & zagen in beton’. Bij verbouwingen of renovaties zijn wij dan ook de geknipte partner voor het zorgvuldig creëren van een trapgat. Zo garanderen wij jou een totaalservice: vanaf het maken van het trapgat tot en met het plaatsen van de stalen trap op maat.

Maatwerk voor stalen trappen nodig?