Skip to main content

Op zoek naar vakmensen voor exclusief maatwerk in inox, staal of aluminium? Vertrouw op de expertise en toewijding van Bjorn Mens en zijn team. Wij vertalen jouw wensen naar exclusief maatwerk. Alles wat technisch kan gemaakt worden, ontwerpen én vervaardigen wij op maat. Denk daarbij aan exclusieve tuintafels, verplaatsbare zwembadleuningen, unieke veranda’s en pergola’s, authentieke stalen binnendeuren, prachtige tuinpoorten, stalen ramen en deuren met extra uitstraling, …

Exclusieve tuintafels

Volledig volgens jouw wensen maken wij een prachtige en unieke tuintafel die alleen in jouw tuin zal schitteren. De mogelijkheden qua vorm, stijl, afmetingen en afwerking zijn eindeloos. Inspireer onze ontwerper met enkele voorbeeldfoto’s én wij gaan meteen aan de slag.

Deze tuintafels in geborsteld inox of gelakt aluminium werken we af met een tafelblad naar keuze, onder andere in hardkern platen. Zo doorstaat je exclusieve tuintafel probleemloos vele jaren weer en wind.

Bekijk hier enkele realisaties van onze exclusieve tuintafels

Verplaatsbare zwembadleuningen

Verplaatsbare zwembadleuningen vormen een doeltreffend middel om je zwembad te beveiligen voor peuters en kleine kinderen. Wij leveren deze lichte zwembadleuningen met een hoogte tot 80 centimeter, en in de gewenste lengte, zodat je jouw zwembad perfect kan beveiligen. Tijdens een tuinfeest bijvoorbeeld, kan je de leuningen probleemloos verplaatsen.

Zijn de (klein)kinderen opgegroeid? Dan verkoop je de zwembadleuningen opnieuw. Omdat deze zijn gemaakt van inox, moet je niet vrezen voor roestvorming.

Lees hier meer over onze verplaatsbare zwembadleuningen

Exclusieve tuin- of opritpoorten met dat tikkeltje meer

Als je zoekt naar een tuin- of opritpoort met dat tikkeltje extra die je nergens anders vindt, dan moet je het team van Bjorn Mens inschakelen. Wij zorgen er niet alleen voor dat je stijlvolle poort prachtig oogt, wij werken deze ook stevig en verfijnd af zodat je decennialang geniet van een prachtige tuin- of opritpoort die kaarsrecht hangt.

ENKELE POORTEN OP MAAT

Unieke veranda’s, carports en pergola’s

Droom je van een unieke veranda, carport of pergola aan je woning? Onze ontwerper neemt alle tijd om jouw wensen te vertalen naar een prachtig design. Dankzij het vakmanschap van onze lassers krijg je een totale vorm- en stijlvrijheid. Ook de afmetingen zijn volledig maatwerk, waardoor je veranda, carport en pergola perfect past. Bekijk hier enkele realisaties van unieke veranda’s, carports en pergola’s.

Wil je een eerder budgetvriendelijke, maar toch uiterst kwalitatieve oplossing? Wij plaatsen ook de veranda’s, pergola’s en carports van Verano.

Authentieke stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren geven je woning extra authenticiteit. Zo vormt een prachtige stalen binnendeur tussen de inkomhal en de woonruimte het perfecte visitekaartje.

Dankzij het overvloedige glaswerk stroomt er volop licht naar binnen. De kleine ruitjes die met stopwerk in het stalen kader worden geplaatst, zorgen voor een leuke knipoog naar vroeger. Elke vormgeving is mogelijk.

ENKELE AUTHENTIEKE STALEN DEUREN OP MAAT

Stalen ramen en deuren met extra uitstraling

Stalen ramen en deuren zorgen voor een unieke, exclusieve uitstraling. Ze passen zowel in gerestaureerde historische hoeves als nieuwbouw pastorijwoningen.

Stalen ramen en deuren kunnen als binnen- of als buitenschrijnwerk gemaakt worden. Met stalen ramen creëer je een ongeziene sierlijkheid die perfect in ieder interieur of elke omgeving past.

Ook voor het dichtmaken van een vide verzekert een glazen wand met stalen frame een stijlvolle oplossing.

Bekijk enkele realisaties van stalen ramen en deuren

Exclusief maatwerk in inox, staal of aluminium?
Contacteer ons hier voor een bespreking of opmeting