Skip to main content

Glas balustrade

Op zoek naar een vakman voor een balustrade in glas?

Heb je nood aan ervaren specialisten voor het maken en plaatsen van een balustrade in glas? Doe dan beroep op het team van Bjorn Mens uit Wiekevorst (Heist-op-den-Berg). Al meer dan vijftien jaar beschikken wij over de nodige ervaring om elke balustrade in glas te vervaardigen. Wij werken volledig op maat volgens de gewenste specificaties. Een prijs weten voor een balustrade in glas? Contacteer ons hier voor een offerte.

Naast een balustrade in glas kan je bij Bjorn Mens terecht voor alle glas- en constructiewerken. Zo beschikt het team over meer dan vijftien jaar ervaring met alle mogelijke lastechnieken: elektrode, halfautomaat en TIG. Wij maken constructies met alle mogelijke materialen waaronder staal, inox/rvs of aluminium. Dit combineren we, naar wens, met glaspartijen.

De mogelijke toepassingen zijn vrijwel eindeloos: poorten en hekwerken, ramen en deuren, trappen, glaspanelen, veranda’s en pergola’s, handleuningen, leuningen met glas, balustrade met glas, allerlei smeedwerk, …

Voor wie maken we een balustrade in glas?

Wij werken zowel in opdracht van particulieren als voor bedrijven. Zo doen verschillende aannemers vast op ons beroep voor het maken van een balustrade in glas voor hun projecten. Wij staan open voor elke opdracht: één unieke balustrade in glas of balustrades voor een compleet gebouw.

Daarnaast bieden wij een totaalservice: naast de nodige laswerken staan wij ook graag in voor de volledige constructie en plaatsing op de werf.

Welke service bieden we voor een balustrade in glas?

Bjorn Mens en zijn team staan garant voor een klantgerichte service. Allereerst omvat dit een uitvoering en plaatsing die perfect aan de verwachtingen voldoet. Onze vakmensen staan garant voor een scherp oog voor detail en zin voor perfectionisme.

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan een open en transparante communicatie met onze klanten. Wij leveren alle nodige inspanningen om gemaakte afspraken na te komen. Dat geldt zeker en vast voor de besproken deadlines. Wij bieden kwaliteitsvol werk aan uiterst scherpe prijzen.

Een prijs weten voor een balustrade in glas? Vraag hier je prijsofferte aan.