Skip to main content

Glasleuning

Wij maken je glasleuning volledig op maat

Op zoek naar een vakman voor het maken en plaatsen van een stijlvolle glasleuning? Vertrouw de opdracht toe aan de vakmannen van Bjorn Mens. Dit bedrijf uit Wiekevorst (Heist-op-den-Berg) specialiseert zich al meer dan vijftien jaar in alle mogelijke las- en constructiewerken, waaronder ook een glasleuning. Volledig volgens de gewenste specificaties maken wij elke glasleuning op maat. Wil je een prijs weten voor een glasleuning? Contacteer ons hier voor een offerte.

Aanvullend op de totaalservice waarop je kan rekenen voor een glasleuning, bieden wij vrijwel eindeloze mogelijkheden voor vrijwel alle las- en constructiewerken. Ons team beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in verschillende lastechnieken waaronder elektrode, halfautomaat en TIG. Elke constructie staal, inox/rvs en aluminium – al dan niet met ingewerkt glas – behoort tot onze mogelijkheden.

Wij realiseerden al tal van mogelijke eindtoepassingen. Daarbij denken we aan ramen en deuren, poorten en hekwerken, trappen, glaspanelen, veranda’s en pergola’s, glasleuningen, balustrades, handleuningen, …

Voor welke opdrachtgevers maken we een glasleuning?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor het maken van een glasleuning. Elke opdracht is mogelijk: één glasleuning bij een particulier thuis of alle glasleuningen voor een appartementencomplex of een nieuw kantoorgebouw. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Uiteraard mag je rekenen op een complete service. Naast het voorbereiden van de glasleuning in ons werkatelier, staan we ook in voor een vakkundige plaatsing.

Op welke klantenservice mag je rekenen voor je glasleuning?

Wij leveren alle mogelijke inspanningen om onze klanten optimaal van dienst te zijn. In de eerste plaats doen we dit door het afleveren van vakmanschap: een glasleuning die je verwachtingen overstijgt.

Veel van onze aandacht gaat naar een open en transparante communicatie met de opdrachtgever. Gemaakte afspraken komen we steeds na, zeker op vlak van de timing. Wij streven naar topkwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen.

Een prijs weten voor een glasleuning op maat? Vraag hier je prijsofferte aan.