Skip to main content

Inox leuningen Antwerpen

In Antwerpen op zoek naar een specialist voor inox leuningen?

Nood aan een specialist in inox leuningen voor opdrachten in Antwerpen? Kies dan voor het team van Bjorn Mens uit Wiekevorst (Heist-op-den-Berg). Tal van opdrachtgevers uit Antwerpen doen vast op ons beroep voor alle mogelijke leuningen in inox. Wij werken zowel voor particulieren als in onderaanneming voor andere bedrijven. Wij leggen ons al meer dan vijftien jaar toe op alle mogelijke las- en constructiewerken. Dringend een prijs nodig voor inox leuningen in Antwerpen? Contacteer ons vandaag nog voor een prijsofferte.

Leuningen in inox zijn slechts één van de talrijke opdrachten die wij in Antwerpen voor uiteenlopende klanten realiseren. Dankzij ons ervaren team van specialisten behoren alle mogelijke constructie- en laswerken tot ons dienstenpakket. Wat betreft het lassen beschikken wij over vakmensen voor uiteenlopende technieken zoals elektrode, halfautomaat en TIG. Wij lassen staal, inox (rvs) en aluminium. Daarbij maken we graag combinaties met glaspartijen voor een strak en modern uitzicht.

De toepassingsmogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. Wij maken ramen en deuren, hekwerk en poorten, glaspanelen, trappen, veranda’s, pergola’s, trapleuningen, balustrades, …

Trapleuningen in inox voor opdrachtgevers in Antwerpen

Het spreekt voor zich dat wij veel trapleuningen in inox maken voor opdrachtgevers in Antwerpen. Dankzij onze vestiging in Wiekevorst (Heist-op-den-Berg) liggen wij uiterst centraal en bereiken wij snel elke regio in de provincie Antwerpen. Naast het maken van de trapleuningen in inox, staan wij ook graag in voor de vakkundige plaatsing.

Wij werken zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor andere aannemers. Elke opdracht is welkom, zowel één trapleuning als een uitgebreid project met talrijke trapleuningen in inox voor een appartementsgebouw of een kantorencomplex.

Welke klantenservice bieden wij?

Naast een vakkundige constructie en plaatsing, willen wij op alle vlakken je verwachtingen overtreffen. Allereerst mag je rekenen op een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding voor het gewenste maatwerk. Verder hechten wij het grootste belang aan een transparante en open communicatie met elke opdrachtgever. Gemaakte afspraken en bevestigde deadlines komen we stipt na.

Een prijs weten voor een inox trapleuning in Antwerpen? Vraag hier je prijsofferte aan.