Skip to main content

Inox trapleuning Antwerpen

In Antwerpen een inox trapleuning op maat laten maken?

Ben je in de provincie Antwerpen op zoek naar een vakman voor het laten maken van een inox trapleuning? Kies voor de ervaring van Bjorn Mens en zijn team. Dit bedrijf uit Wiekevorst (Heist-op-den-Berg in de provincie Antwerpen) legt zich al meer dan vijftien jaar toe op een brede waaier aan las- en constructiewerken, waaronder een trapleuning in inox. Onze mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Een prijs weten voor een inox trapleuning in Antwerpen? Contacteer ons hier voor een offerte.

Een trapleuning in inox is slechts één van de vele soorten projecten die wij in Antwerpen al realiseerden. Wij beschikken over een uitgebreid team van vakmensen voor alle mogelijke las- en constructiewerken. Op lasgebied kunnen wij verschillende technieken hanteren, zoals elektrode, halfautomaat en TIG. Daarbij behoort alle laswerk in staal, inox/rvs en aluminium tot de opties, al dan niet in combinatie met glaswerk.

Concreet spreken we over een eindeloze waaier aan eindtoepassingen: ramen en deuren, poorten en hekwerk, trappen, glaspanelen, veranda’s en pergola’s, leuningen, balustrades, handleuningen, …

Trapleuning in inox voor alle mogelijke klanten in Antwerpen
Vanuit onze thuisbasis in Wiekevorst kunnen wij snel alle mogelijke klanten bedienen in Antwerpen. Wij maken een inox trapleuning, zowel voor particulieren als in onderaanneming voor andere aannemers. Daarnaast zijn wij zowel geïnteresseerd in projecten met één inox trapleuning als in complete appartementen- of kantorencomplexen. Geen enkele opdracht is voor ons te klein of te groot.

Wij verzekeren onze klanten in Antwerpen van een totaalservice. Optioneel kunnen wij naast het maken van de inox trapleuning ook instaan voor de plaatsing.

Op welke service mogen onze klanten rekenen?
Uiteraard omvat onze klantenservice een kwaliteitsvol eindproduct dat je verwachtingen overtreft. Daarnaast besteden wij uitermate veel aandacht aan een open en transparante communicatie met onze klanten. Daarbij leveren we alle mogelijke inspanningen om gemaakte afspraken stipt na te komen. Finaal mogen onze klanten vertrouwen op uiterst scherpe prijzen voor kwaliteitsvol maatwerk.

Een prijs weten voor een inox trapleuning in Antwerpen? Vraag hier je prijsofferte aan.