Skip to main content

Trapgat zagen

Op zoek naar een bedrijf voor het zagen van een trapgat?

Op zoek naar een specialist voor het vakkundig zagen van een trapgat? Bjorn Mens en zijn team van ervaren medewerkers gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Dit bedrijf uit Wiekevorst (Heist-op-den-Berg) vergaarde de afgelopen vijftien jaar heel wat ervaring in het boren in en zagen van beton. Het zagen van een trapgat is één van de veelvoorkomende opdrachten. Een prijs weten voor het zagen van een trapgat? Contacteer ons hier voor een prijsofferte.

Bjorn Mens en zijn team werken zowel voor particulieren als bedrijven. Zo zijn we voor vele aannemers de vaste partner voor het boren en zagen in beton. Naast het boren van gaten voor verlichting zijn we ook specialist in het zagen van een trapgat.

Veel mensen willen hun ongebruikte zolder gebruiken. Soms hebben ze nog geen trapgat of moet er een nieuw trapgat komen op een andere locatie. Een andere reden voor het zagen van een trapgat, is een woninguitbreiding in de hoogte met een dakopbouw of een dakkapel. Deze werken zijn een geknipte opdracht voor Bjorn Mens en zijn team.

Dankzij onze jarenlange ervaring klaren wij elke klus. Ook het zagen van een trapgat in een gewapende betonvloer vormt geen enkel probleem. Daarvoor gebruiken wij een professionele diamantzaag. Wij zagen trapgaten in alle materialen: gewapend beton, steen, baksteen, alle soorten natuursteen, …

Wat is belangrijk bij het zagen van een trapgat?

Het correct en netjes zagen van een trapgat vereist de nodige voorbereiding en vakmanschap. Zo wordt alles door onze mensen uitgemeten en brengen we stempels aan. Uiteraard bespreken we ook of er leidingen lopen.

Om de werken zo netjes mogelijk te laten verlopen, plaatsen we een opvangbak voor het puin. Indien gewenst voeren wij alle puin netjes af. Wij leveren de werfzone altijd schoon op. Zo werken wij ook met een stofzuiger tijdens het zagen.

Het zagen van een trapgat neemt gemiddeld één dag in beslag. We voeren deze klus uit in verschillende secties waarbij we telkens een blok wegnemen.

Wens je snel een prijs voor het zagen van een trapgat? Stuur ons per mail foto’s van de situatie en wij zorgen voor een snelle prijsofferte.